K!dszone

Ervaringen van kids

Ik ben Jesper ik ben nu 11 jaar en ik heb autisme en ADHD en ik zit al 3 jaar bij deze tandartsen hier staan wat belevingen.

Ik heb heel veel meegemaakt  bij deze tandarts hier 3 voorbeelden:

1- Ik moest eens een dubbele tand laten trekken…. Dat was best eng maar gelukkig hielpen ze goed en ik vond het vooral fijn dat ze steeds vroegen of het ging. {dat is nu 1 ½ jaar geleden}

2-ik heb snel tandsteen. In het begin vond ik dat eng als ze dat weg gingen halen. Maar omdat ik altijd eerst mag kijken hoe het eruit ziet en op mijn nagel mocht voelen vind ik het nu niet meer zo erg. Het is fijn dat ze geen haast heeft. 

3-toen ik eens een gaatje moest vullen was ik best bang. Maar ik weet dat Donald Duck lezen me helpt en dat mocht. Ze hielpen me goed en als ik mijn hand omhoog doe dan stoppen ze tenzij het echt niet anders kan, en dan zegt ze waarom en hoe lang het nog duurt.

Ik denk dat dit een fijne tandarts is voor kinderen die gevoelig zijn net als ik.

Gr. Jesper

Wij willen dat je met plezier naar de tandarts gaat!

Noa (3) wilde ook wat schrijven voor de tandarts:

“ik vind de tandarts aardig. Ze kan zingen. En als je goed je best doet mag je iets uitzoeken!”

Wij ontvangen en behandelen verschillende ‘special needskinderen’, waaronder Jesper.

K!dszone | Tandartsenpraktijk Oosterbeek

Uit het dagboek van Madelief

Soms is het nodig dat we een behandeling moeten doen. Hierbij willen we zorgen dat jij je begrepen voelt en je de behandeling als prettig ervaart. We doen alles om jouw mond gezond te houden!

Wij vinden het altijd leuk en leerzaam om te horen hoe jij het bezoek aan de tandarts hebt ervaren. Als je dat met ons wil delen, mag je ons mailen en dan zetten we het, als je dat goed vindt, op onze site.

Wij ontvangen en behandelen verschillende ‘special needskinderen’, waaronder Jesper.