Ons Team

Maak kennis met onze medewerkers

Aanwezigheid tandartsen en mondhygiënist
Maandag: Dirk en Jolijn
Dinsdag: Dirk, Shafieh en Jelie
Woensdag: Jolijn en Jelie
Donderdag: Dirk en Jolijn
Vrijdag: Dirk en Shafieh (soms Jelie)

Jolijn | Tandartsenpraktijk Oosterbeek
Jolijn Germs-van Vliet

Tandarts / Praktijkeigenaar

Jolijn is in februari 2005 afgestudeerd aan het ACTA te Amsterdam. Vervolgens heeft zij in meerdere praktijken als tandartsmedewerker gewerkt. In 2009 heeft zij samen met Dirk de huidige praktijk overgenomen. Jolijn vindt de behandelingen van kinderen erg leuk en uitdagend.

Dirk | Tandartsenpraktijk Oosterbeek
Dirk Germs

Tandarts / Praktijkeigenaar / Implantoloog

Dirk is in 2002 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Vervolgens heeft hij in meerdere praktijken in Noord-Holland als tandarts gewerkt. In 2005 is Dirk aan de Noorderweg in Oosterbeek komen werken, waar, in 2009, zich gelegenheid voordeed de praktijk volledig over te nemen samen met Jolijn. Begin 2019 is Dirk gestart met de opleiding tot implantoloog. Deze heeft hij nmiddels afgerond.

IMG_7621 (002)
Shafieh Kian

Tandarts

Shafieh is in 2016 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vanaf dat moment heeft ze in enkele (groeps) praktijken werkervaring opgedaan. Sinds mei 2021 werkt Shafieh in onze praktijk. Het is de diversiteit aan behandelingen bij patiënten die het werk voor Shafieh interessant en leuk maken. Verder begeleidt ze graag patiënten met een tandartsangst, om ze weer het vertrouwen te geven en ze met een glimlach naar buiten te zien gaan.

Marloes | Tandartsenpraktijk Oosterbeek
Marloes

Receptioniste


Malissa

Receptioniste

Sandra | Tandartsenpraktijk Oosterbeek
Sandra

Paro-preventie assistente

Sandra heeft na de opleiding van tandartsassistente, de opleiding tot preventie-assistente en "verdoven" gevolgd. Tijdens de opleiding tot preventie-assistente, leert men onder andere uitgebreid over mondhygiëne(instructies) en gebitsreiniging (boven het tandvlees). Tevens heeft zij een cursus gevolgd om rontgenfoto's te vervaardigen en om te sealen en heeft zij geleerd zelfstandig afdrukken te nemen en noodkronen te maken. Sandra heeft de cursus "boren, vullen en afwerken" met goed gevolg afgelegd. Na enkele jaren ervaring, is zij zelf cursussen gaan geven (cursus Preventie-assistente en cursus Verdovingen geven). Ook heeft zij de opleiding tot Paro-preventie assistente gevolgd en afgerond: hier heeft zij geleerd om ook de gebitsreiniging onder het tandvlees te kunnen uitvoeren.

Wendy | Tandartsenpraktijk Oosterbeek
Wendy

Preventie-assistente

Wendy heeft zich na jarenlang in de verzorging te hebben gewerkt, laten omscholen tot tandartsassistente. Na ervaring te hebben opgedaan, heeft zij de opleiding tot preventie-assistente gevolgd in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Tijdens deze opleiding leert men onder andere uitgebreid over mondhygiëne(instructies) en gebitsreiniging (boven het tandvlees). Tevens heeft zij een cursus gevolgd om rontgenfoto's te vervaardigen en om te sealen en heeft zij geleerd zelfstandig afdrukken te nemen en noodkronen te maken. Wendy heeft de cursus "Verdoven" en "boren, vullen en afwerken" met goed gevolg afgelegd.

Sanne | Tandartsenpraktijk Oosterbeek
Sanne

Preventie-assistente

Sanne is eerst opgeleid tot tandartsassistente. Na ervaring te hebben opgedaan, heeft zij de opleiding tot preventie-assistente gevolgd. Tijdens deze opleiding leert men onder andere uitgebreid over mondhygiëne(instructies) en gebitsreiniging (boven het tandvlees). Tevens heeft zij een cursus gevolgd om rontgenfoto's te vervaardigen. Ook heeft zij geleerd zelfstandig afdrukken te nemen.

Maaike | Tandartsenpraktijk Oosterbeek
Maaike

Preventie-assistente

Maaike is eerst opgeleid tot tandartsassistente. Na ervaring te hebben opgedaan, heeft zij de opleiding tot preventie-assistente gevolgd. Tijdens deze opleiding leert men onder andere uitgebreid over mondhygiëne(instructies) en gebitsreiniging (boven het tandvlees). Tevens heeft zij een cursus gevolgd om rontgenfoto's te vervaardigen. Ook heeft zij geleerd zelfstandig afdrukken te nemen.

Ron | Tandartsenpraktijk Oosterbeek
Ron Haen

Tandtechnieker

Op de eerste verdieping van ons pand, is een tandtechnisch laboratorium (T.T.L.O.) gevestigd. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 026-3338093. U kunt hier terecht voor alle reparaties aan uw kunstgebit: volledige/ gedeeltelijke prothese en frame. Is er een tand of kies uit, is het gebit gebroken of zit er een scheur in: de tandtechnieker kan het gebit snel repareren. Regelmatig is het nodig om eerst een afdruk te maken. Dit kan door de tandarts of assistente gebeuren. Hiervoor is het wel nodig dat u als patiënt staat ingeschreven in onze praktijk. De receptioniste helpt u hierbij graag verder (tel. 026-3333 242). Zie voor meer informatie ook de website van T.T.L.O.

foto Jelie
Jelie Kreunen

Mondhygiëniste
Jelie is sinds 2003 mondhygienist en vanaf dat jaar heeft zij in diverse praktijken in en rondom Utrecht gewerkt. Vanaf 2020 is ze bij ons in de omgeving gaan wonen en heeft zij eerst waargenomen in een tandartspraktijk in Arnhem. Vervolgens is ze in augustus 2020 bij ons in de praktijk komen werken. Jelie werkt op de dinsdag en woensdag en regelmatig ook op vrijdagen.


Jem

Tandarts-assistente

Jem is opgeleid tot tandartsassistente binnen andere tandartspraktijken. Ze is in september 2021 bij ons in dienst getreden. Binnen onze praktijk zal ze nog diverse cursussen gaan volgen.